کاور موبایل

معرفی انواع گلس موبایل

معرفی انواع گلس موبایل

انواع گلس موبایل چیست؟

انواع گلس موبایل نوعی محافظ شفاف است که روی صفحه نمایش گوشی می‌چسبد و اجازه نمی‌دهد آسیبی به صفحه نمایش برسد. می‌دانید که صفحه‌ی گوشی بسیار حساس است. قیمت زیادی هم دارد. اگر ناخودآگاه از دست‌تان بیفتد و یا ضربه‌ای به آن وارد شود احتمال آسیب دیدن آن بسیار زیاد است. از طرفی استفاده مداوم از گوشی و ساییده شدن صفحه داخل جیب باعث ایجاد خط و خش روی صفحه می‌شود.

انواع گلس موبایل سنسورهای تاچ یا لمسی گوشی هم روی صفحه نمایش قرار دارند و کوچکترین فشار یا ضربه‌ای این سنسورها را مختل می‌کند. احتمالا شما هم تا حالا تجربه‌ی ضعیف شدن تاچ گوشی را داشته‌اید. راحت نمی‌توان با گوشی کار کرد. لمس آن تاخیر دارد و بسیار آزاردهنده است. اما با یک گلس چنین اتفاقی نمی‌افتد.

گلس یک محافظ صفحه نازک و شفاف است. روی صفحه نمایش می‌چسبد و به عنوان یک پوشش جلو ضربات، خط و خراش و فشار را می‌گیرد. وضوح بالایی دارد و اگر ضخامت آن کم باشد عملا احساس نمی‌کنید که روی صفحه نمایش گوشی گلس نصب کرده‌‌اید.

انواع گلس موبایل  از نظر جنس و مقاومت

گلس حرارت دیده Tempered Glass

انواع گلس موبایل گلس های حرارت دیده یکی از شناخته شده ترین انواع گلس گوشی به شمار می‌روند و تقریبا اکثر گلس های شیشه ای که در بازار می‌بینید جز این دسته هستند. خیلی از افراد این نوع محافظ صفحه را برای گوشی خود انتخاب می‌کنند، چون می‌دانند که از جنس شیشه است و استحکام بیشتری دارد. اما این نکته را هم در نظر بگیرید که گلس های حرارت دیده عموما چند لایه بوده و همین مسئله باعث می‌شود تا ضخامت بیشتری هم داشته باشند. 

در سایت مسترکالا ضخامت انواع گلس و محافظ صفحه در مشخصات محصول ذکر می‌شود تا خودتان تصمیم بگیرید.

پلی‌اتیلن تریفتالات یا PET

انواع گلس موبایل PET‌ نوعی پلاستیک است که معمولا در بطری‌های آب معدنی و محفظه‌های غذایی استفاده می‌شوند. این نوع گلس عمدتا از نوع گلس معمولی است. بسیار ارزان هستند و مقاومت کمی هم دارند. از نظر خط و خراش و یا مقاومت در ضربه هم نسبتا ضعیف هستند. وضوح کمی هم دارند.

چون تخت هستند معمولا لبه‌های گوشی را پوشش نمی‌دهند و از این نظر ضعیف هستند. اگر گوشی خمیده دارید این نوع گلس‌ها به هیچوجه پیشنهاد نمی‌شوند. اما به دلیل قیمت کمی که دارند می‌توانند جزو گزینه‌های اقتصادی و مقرون به صرفه باشند.

انواع گلس موبایل  نانو سرامیک Nano Ceramic

این گلس‌ها که با نام محافظ صفحه سرامیکی گوشی هم شناخته می‌شوند از جنس سرامیک بوده و چیزی بین شیشه و پلاستیکند. انعطاف پذیری آن‌ها به اندازه محافظ صفحه پلاستیکی نیست ولی از گلس‌ها خیلی منعطف‌ترند. برای اینکه درک بهتری نسبت به انعطاف این محافظ ها داشته باشید تصور کنید که اگر دو سر آن را بهم نزدیک کنید نمی‌شکند ولی در صورت فشار بیشتر ممکن است بشکند.

ترموپلاستیک پلی یورتان یا TPU

انواع گلس موبایل قاب‌های ژله ای را دیده‌اید؟ این قاب‌ها از جنس TPU هستند. گلس TPU هم از همین جنس است. کمی نازکتر و مطابق با ابعاد صفحه نمایش. در دو حالت چسب‌دار و بدون چسب موجود دارند که پیشنهاد می‌شود حتما از نوع چسب‌دار استفاده کنید چون کمترین میزان حباب را دارند. یکی از معایب این نوع گلس تکسچر گیردار آن است. یعنی کار کردن با گوشی چندان راحت نیست. وقتی گلس را لمس می‌کنید معمولا کمی اصطکاک وجود دارد که اذیت‌کننده است.

این گلس منعطف است و لبه‌های گوشی را هم پوشش می‌دهد. به دلیل همین انعطاف و قابلیت ارتجاعی‌اش می‌تواند ضربات را هم دفع کند. چون نرم است معمولا خط و خراش‌های روی گلس خود به خود از بین می‌روند. به این قابلیت گلس ژله ای Self-Healing می‌گویند. به طور کلی عملکرد آن بهتر است PET است. قیمت نسبتا کمی هم دارد. Zagg و IQ Shield هم جزو برندهای شاخص تولیدکننده این نوع گلس هستند.

گلس نانو مایع Liquid Glass

انواع گلس موبایل حتما اسم این نوع گلس گوشی را شنیده اید و با خودتان فکر کرده‌اید که چنین چیزی چطور ممکن است؟ خب به لطف فناوری نانو همه چیز ممکن است و این گلس هم از نانو مایع ساخته شده که پس از اعمال روی نمایشگر گوشی سخت می‌شود. هر عدد محلول نانو برای چندین بار استفاده روی گوشی کافی خواهد بود.

انواع گلس موبایل  صفحه مات Matte Glass

هر چند مات بودن جز جنس محافظ صفحه حساب نمی‌شود، ولی چون به طور اشتباه جا افتاده و جز انواع گلس و محافظ صفحه گوشی شناخته می‌شود به آن می‌پردازیم.

در واقع تمام محافظ هایی که در بالا معرفی کردیم می‌توانند گلس مات باشند. از جمله دلایلی که افراد به خرید محافظ صفحه و گلس مات روی می آورند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– اکثرا جای اثر انگشت را به خود نمی‌گیرند

– با وجود مات بودن وضوح خوبی دارند

– مشکل بازتاب نور را حل می‌کنند

گلس و محافظ صفحه پرایوسی Privacy Glass

انواع گلس موبایل  حریم شخصی هم دقیقا مانند گلس مات است و می‌تواند روی بسیاری از گلس ها و محافظ صفحه ها اعمال شود. از ویژگی‌های مهم این گلس می‌توان به تیره بودن آن اشاره کرد که فقط از رو به رو اجازه دیدن نمایشگر را می‌دهد. در واقع اگر از کنار به صفحه نگاه کنید همه چیز تیره خواهد بود.

ویژگی های یک گلس خوب چیست ؟

انواع گلس موبایل خوب چه ویژگی های باید داشته باشد؟ شاید جواب این سوال پیش خودمون باشد بستگی به شما دارد که گلس خوب را چگونه معرفی کنید، برخی گلس خوب رو محافظت 100%از صفحه نمایش گوشی خودشون میدانند و برخی هم شاید برای زیبایی!!! معیار های زیادی برای شناسایی یک محافظ صفحه نمایش گوشی وجود دارد که در ادامه توضیح های مفصلی خواهیم داد.

  • انواع گلس موبایل سختی 9H

حتما هنگام خرید گلس با این اصطلاح آشنا شده اید اما این سختی به چه معناست؟ این اصطلاح بیشتر به این معناست که اگر با یک مداد با ضخامت 9Hبر روی گلس کشیده شود هیچ خراشی بر روی آن نمی افتد ودرواقع نشان از ضد خط وخش بودن آن محافظ میباشد.

  • روکش نانوی ضد چربی Oleophobic Nano-coating

شاید برای شما پیش اومده که دستتون چرب و چیلی بوده و بعد به گلس زده اید! با این کار اثر انگشتتان بر روی گلس میماند، گلس شیشه ای (حرارتی ) بر خلاف گلس پلاستیکی اثر انگشت رو به خودش جذب میکند روکش نانو ضد چربی یک قابلیت و ویژگی است که با کمک آن چربی دیگر بر روی گلس نمی ماند و ضد اثر انگشت است.

  • انواع گلس موبایل لایه حریم خصوصیPrivacy Layer

اگر میخوایید در مترو، وقتی که شما گوشی تون رو چک میکنید یا میخواید فیلیمی ببینید کسی دیگری نگاه نکند میتوانید از ویژگی لایه حریم خصوصی استفاده کنید این ویژگی بسیار کارآمد و مفید است و در ادامه مقاله توضیحات بیشتری خواهیم داد.

  • شفاف و یکدست بودن

از خصوصیات یک گلس خوب میتوان به شفاف ویکدست بودن آن اشاره کرد. به طور حتم هیچ کس نمیخواهد گلس ، صفحه نمایش گوشی رو کدر و تار نشان دهد یا اینکه صفحه پر از حباب های شود که واقعا آزار دهنده است.

  • نصب آسان

انواع گلس موبایل نصب یک گلس همیشه از مشکلات خریدران بوده و هست، اگر یک گلس نصب آسان و راحتی داشته باشد خیلی بهتر است تا یک گلسی که باید برای نصب هفت خوان رستم رو طی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *