بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان
گوشی تا 5 میلیون تومان در ادامه به شما گوشیهایی در بازه قیمتی ۴ تا ۵ میلیون را معرفی میکنیم که بیشترین ارزش خرید را دارا هستند تا شما بتوانید بسته به نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که لیست گوشیها از قیمت زیاد به کم مرتب شده و اگر به دنبال محصولات ارزانتر هستید به سراغ بخش انتهایی لیست مطلب مراجعه کنید.
ناگفته نماند که تقریبا تمام گوشیهای معرفی شده در ادامه نسخههای مختلفی از نظر میزان حافظه داخلی و حافظه رم دارند و باید با توجه به بودجه خود نسخه مورد نظر را خریداری کنید. پس اگر در ادامه با گوشی مواجه شدید که قیمت آن بیشتر از ۵ میلیون تومان است یک نسخه از آن گوشی وجود دارد که در بازه قیمتی مورد نظر ما قرار بگیرد.
گوشی تا 5 میلیون تومان گلکسی M32 نسخه 64 رم 4
گلکسی M32 را میتوان برادر دوقلوی A32 به حساب آورد ولی با این تفاوت که قیمت نسخه 64 رم 4 این کهکشانی حالا در بازه قیمتی 5 میلیون قرار گرفته و ارزش خرید بالایی دارد. قاب پشتی این گوشی خطوطی عمودی را شامل میشود و فریم دوربینها نیز شکل مربعی دارد. این میانرده از یک صفحه نمایش 6.4 اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن FHD و تراکم 411 استفاده میکند. این پنل از نرخ نوسازی 90 هرتزی نیز پشتیبانی کرده و توسط محافظ گوریلاگلس 5 مراقبت میشود.
این گوشی مانند A32 از چیپست 12 نانومتری هلیو G80 قدرت میگیرد که تراشه قابل قبولی است ولی عالی نیست. این تراشه برای انجام کارهای معمول مانند گشتن در شبکههای اجتماعی مناسب است ولی نمیتوان برای اجرای خیلی خوب بازیهای سنگین به روی آن حساب باز کرد. برای گرفتن عکسها میتوانید از دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی این مدل کمک بگیرید که اتفاقا کیفیت خوبی هم دارد و عکسهای شارپی به ثبت میرساند. برای ثبت زاویهای بیشتر از دوربین اصلی میتوانید از فوق عریض 8 مگاپیکسلی کمک بگیرید و برای ثبت پرتره و ماکرو نیز سنسورهای 2 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده به کار خواهد آمد. اگر از طرفداران سلفی هستید نظر سنسور 20 مگاپیکسلی موجود شما را ناامید نخواهد کرد.
این کهکشانی یک باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی دارد (البته نسخه مخصوص هند با باتری 6000 میلی آمپر ساعتی عرضه میشود) و از شارژ سریع 25 واتی نیز پشتیبانی میکند. به نوعی میتوانیم بگوییم اگر ویژگیهای A32 برای شما جذاب است ولی بودجه خرید آن را ندارید میتوانید به عنوان جایگزین M32 را انتخاب کنید، گوشی که تا حد زیادی به برادر خود در سری A شباهت دارد.
گلکسی A23 نسخه 64 رم 4
گلکسی A23 یکی از گوشیهای میانرده جدید سامسونگ است که مانند دیگر اعضای این خانواده از پلاستیک در ساخت آن استفاده شده و طراحی مشابهی نیز با A33، A53 و A73 دارد. سامسونگ برای این مدل از یک نمایشگر 6.6 اینچی از نوع PLS LCD با رزولوشن FHD و نرخ نوسازی 90 هرتزی استفاده کرده تا در هر اینچ شاهد 400 پیکسل باشیم. این پنل به خودی خود رضایتبخش است ولی در مقابل رقبایی مثل ردمی نوت 11 شیائومی از نظر کیفیت یک پله پایینتر قرار میگیرد.
این کهکشانی از تراشه 6 نانومتری اسنپدراگون 680 استفاده میکند تا هم توان کافی برای انجام امور روزمره داشته باشد و هم بتواند در حالت گرافیکی متوسط با پایین بازیهای جدید را اجرا کند. انرژی مورد نیاز این چیپست را یک باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت تأمین میکند و شارژ سریع 25 واتی نیز سبب میشود تا A23 در مدت زمان مناسبی فول شارژ شود.
کرهایها برای دوربین اصلی این گوشی سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی را مناسب دیدهاند و خوشبختانه این دوربین از لرزشگیر اپتیکال تصویر نیز بهرهمند است. فوق عریض ۵ مگاپیکسلی و ماکرو و عمق میدان ۲ مگاپیکسلی این دوربین اصلی را همراهی میکنند و در نهایت دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی قرار گرفته درون ناچ قطرهای این مجموعه را کامل میکند.
گوشی تا 5 میلیون تومان ردمی نوت ۱۱ نسخه ۱۲۸ رم ۴
یکی از جدیدترین گوشیهای شیائومی که قیمت مناسب و در عین حال مشخصات جذابی نیز دارد همین ردمی نوت 11 است که برادر کوچکتر ردمی نوت 11 پرو و ردمی نوت 11s به حساب میآید. این گوشی که طبق انتظار از جنس پلاستیک ساخته شده وزن 179 گرمی و ضخامت 8.1 میلی متری دارد و این نشان میدهد که با گوشی نسبتا خوش دستی مواجه هستیم.
این نماینده شیائومی با وجود داشتن قیمت مناسب از نمایشگری 6.43 اینچی از نوع امولد با رزولوشن FHD+ استفاده میکند و تراکم 409 پیکسل بر هر اینچ را در اختیار قرار میدهد. این پنل که حدود 85 درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص داده از نرخ نوسازی 90 هرتزی نیز پشتیبانی میکند تا این بخش را بسیار خوب بدانیم. کیفیت پنل واقعا خوب است و محتوا نیز به شکلی روان به نمایش گذاشته میشود.
در بخش سخت افزاری شیائومی برای این محصول تراشه ۶ نانومتری اسنپدراگون ۶۸۰ را مناسب دیده است. این تراشه عملکرد خوبی برای یک گوشی میانرده دارد و به خوبی میتواند از پس کارهای روزمره بربیاید و حتی میتوانید نیم نگاهی نیز به بازیها داشته باشید و عناویند سنگینی مثل کال اف دیوتی را به روی حالت گرافیکی متوسط اجرا کنید.
ادامه مطلب
ردمی نوت 11 در زمینه دوربین هم محصول قابلی است و از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی استفاده میکند. دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی، دوربین ماکرو و عمق میدان 2 مگاپیکسلی این دوربین اصلی را همراهی میکنند و سلفی نیز سنسوری 13 مگاپیکسلی دارد و درون پانچ هول بالای نمایشگر قرار گرفته است. این گوشی انرژی مورد نیاز خود را از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی موجود در دل دستگاه تأمین میکند و برای شارژ آن نیز شارژ سریع 33 واتی در نظر گرفته شده است. از دیگر مشخصات اصلی این محصول شیائومی میتوان به پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، اسپیکرهای استریو، گواهی IP53 و MIUI 13 بر پایه اندروید 11 اشاره کرد.
گلکسی A22 4G نسخه 128 رم 4
گلکسی A22 یک قاب پلاستیکی و براق دارد که فریم مربعی شکل دوربینها را در بالا سمت چپ و لوگوی سامسونگ را در پایین جای داده است. فریم دوربین تماما مشکی رنگ نیست و رنگ قاب پشتی به فضای میانی لنزها نفوذ کرده و قاب را به حالت یکپارچهتری درآورده است و حس و حال بهتری دارد. ارگونومی این کهکشانی رضایت بخش است و با توجه به لبههای خمیده قاب پشتی گوشی به خوبی در کف دست قرار میگیرد.
گلکسی A22 در بخش نمایشگر به سراغ پنلی ۶.۴ اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن HD+ و تراکم ۲۷۴ پیکسل بر هر اینچ رفته است. این صفحه نمایش از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی پشتیبانی میکند. کیفیت این صفحه نمایش را شاید به خاطر رزولوشن HD+ نتوانیم عالی در نظر بگیریم اما رنگ مشکی عمقی بینهایت دارد و همچنین نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی باعث میشود محتوا بسیار روان به نمایش گذاشته شود.
گوشی تا 5 میلیون تومان
گلکسی A22 قدرت خود را از طریق تراشهای ۱۲ نانومتری مدیاتک هلیو G80 تأمین میکند. این دقیقا همان تراشهای است که قبلتر به روی گلکسی A32 و همچنین گلکسی M32 دیده بودیم. قدرت سخت افزاری این گوشی برای انجام کارها و امور روزانه خوب است و این کهکشانی حتی میتواند برخی بازیهای سنگین را هم با درجه گرافیکی متوسط یا پایین بدون افت فریم اجرا کند.
این کهکشانی نیز مانند بسیاری دیگر از میانردههای موجود در بازار دوربین چهارگانه دارد که از ترکیب دوربین اصلی و فوق عریض تشکیل شده و دوربین ماکرو و تشخیص عمق میدان آن را همراهی میکنند. این چهار دوربین به ترتیب سنسورهای ۴۸، ۸، ۲ و ۲ مگاپیکسلی دارند و دوربین سلفی قرار گرفته در ناچ قطرهای هم ۱۳ مگاپیکسلی است.
باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این کهکشانی نوید بخش شارژ دهی خوب و ۱.۵ روزه آن خواهد بود و فناوری شارژ سریع ۱۵ واتی نیز میتواند این باتری را در مدت زمان ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه فول شارژ کند. از دیگر مشخصات اصلی این محصول میتوان به حسگر اثر انگشت یکپارچه با دکمه پاور، پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و رابط کاربری One UI 3.1 بر پایه اندروید ۱۱ اشاره کرد.
گلکسی A22 5G نسخه 128 رم 4
از نظر طراحی تفاوت زیادی بین A22 5G با نسخه 4G وجود ندارد و دو گوشی تا حد بسیار زیادی شبیه به هم هستند. در زمینه صفحه نمایش اما کرهایها سیاست کاملا متفاوتی را پیش گرفتهاند و این گوشی به جای پنل سوپر امولد HD یک نمایشگر 6.6 اینچی از نوع TFT LCD با رزولوشن FHD و تراکم پیکسلی 399 دارد. این پنل از نرخ نوسازی 90 هرتزی نیز پشتیبانی میکند تا بتواند محتوا را با سرعت و کیفیت مناسبی مقابل دیدگان شما قرار دهد.
تراشه این گوشی به طور حتم یکی از نقاط قوت آن خواهد بود و چیپست 7 نانومتری مدیاتک دیمنسیتی 700 میتواند هم در استفاده روزمره و هم در اجرای بازیها عملکرد خوب و سریعی را برای این کهکشانی به ارمغان بیاورد. به عنوان مثال در زمینه اجرای بازیها این تراشه حدود 50 درصد بهتر از هلیو G80 استفاده شده در نسخه 4G است و اگر برای شما قدرت گوشی اهمیت دارد این محصول میتواند انتخاب مناسبی باشد.
در زمینه عکاسی هم A22 5G شما را ناامید نخواهد کرد و دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی میتواند تصاویر رضایتبخشی برای این بازه قیمتی به ثبت برساند. دوربین 5 مگاپیکسلی فوق عریض، 2 مگاپیکسلی عمق میدان و 8 مگاپیکسلی سلفی این دوربین اصلی را همراهی میکنندد تا شما در شرایط مختلف بتوانید با این گوشی عکاسی کنید. در نهایت مانند A22 4G این محصول نیز یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 25 واتی دارد.گوشی تا 5 میلیون تومان
موتورولا Moto G51 5G نسخه 128 رم 4
شاید گوشیهای موتورولا در بازار محبوبیت کمتری داشته باشد اما این موضوع به دلیل کیفیت پایین این محصولات نیست و اتفاقا گوشیهای این سازنده کیفیت و امکانات خوبی به نسبت قیمت دارند. این گوشی طراحی ساده و البته جذابی دارد و قاب پلاستیکی آن از فریم دوربینها و لوگوی موتورولا میزبانی میکند. موتورولا Moto G51 5G از نمایشگری 6.8 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن FHD استفاده میکند و تراکم 387 پیکسل بر هر اینچ را در اختیار قرار میدهد. نرخ نوسازی این صفحه نمایش 120 هرتز است که یک نکته بسیار مثبت به حساب میآید.
پنل این گوشی حدود 86 درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص داده که این اتفاق نیز برای یک گوشی زیر 5 میلیون نکته جذابی ارزیابی میشود. موتورولا در بخش سخت افزاری از تراشه 8 نانومتری اسنپدراگون 480+ استفاده کرده است. این تراشه یکی از ارزانترین چیپستهای 5G موجود در بازار است و قدرت مناسبی هم دارد. برای درک بهتر از قدرت این گوشی میتوانیم اشاره کنیم که این محصول در اجرای بازیها حدود 57 درصد از اسنپدراگون 680 بهتر عمل میکند.
دوربین اصلی Moto G51 5G سنسوری 50 مگاپیکسلی دارد و دو دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و ماکرو 2 مگاپیکسلی آن را همراهی میکنند. دوربین سلفی نیز در نسخه جهانی از سنسوری 13 مگاپیکسلی استفاده میکند. موتورولا برای این میانرده یا شاید بهتر است بگوییم گوشی اقتصادی از یک باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت استفاده میکند و در نسخه جهانی خبری از شارژ سریع نیست و گوشی با آداپتور 10 وات شارژ میشود.گوشی تا 5 میلیون تومان
هواوی Y9a نسخه 128 رم 8
اولین ویژگی این گوشی که ارزش خرید آن را افزایش میدهد رم ۸ گیگابایتی آن در این بازه قیمت است؛ چرا که اکثر گوشیها از رم ۴ یا نهایت ۶ گیگابایتی استفاده میکنند. ویژگی جالب دیگر این محصول استفاده آن از دوربین سلفی پاپآپ است که باعث میشود تا صفحه نمایش یکپارچگی کاملی داشته باشد و جذابتر شود. هواوی برای این مدل یک پنل 6.63 اینچی از نوع IPS LCD در نظر گرفته که هیچ گونه ناچ و بریدگی ندارد و به صورت یکپارچه توانسته حدود 85 درصد از نمای روبرویی را در اختیار بگیرد. این پنل طبق انتظار دارای رزولوشن FHD+ و تراکم پیکسلی 397 است و از نرخ نوسازی 60 هرتزی پشتیبانی میکند و خبری از نرخ نوسازی بالاتر نیست.
این گوشی هواوی قدرت مورد نیاز خود را از تراشه ۱۲ نانومتری هلیو G80 میگیرد. این همان تراشه گلکسی M32 است که بالاتر به آن پرداخته بودیم. در نهایت به بخش دوربینها میرسیم، جایی که دوربین سلفی پاپ آپ این محصول سنسوری 16 مگاپیکسلی دارد و دوربین اصلی نیز دارای سنسور 64 مگاپیکسلی است. دوربین اصلی را به روی قاب پشتی سه دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و دو سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو و عمق میدان همراهی میکنند. باتری Y9a ظرفیتی 4200 میلی آمپر ساعتی دارد که در مقایسه با بیشتر رقبا ظرفیتی کمتر به حساب میآید و همچنین شارژ سریع 22.5 یا 40 واتی بسه به منطقه برای این گوشی در نظر گرفته شده است.
گوشی تا 5 میلیون تومان شیائومی Poco M4 Pro 5G نسخه 64 رم 4
پوکو M4 پرو 5G نیز وارد بازار شد تا در بازه قیمتی گوشهای خوش قیمت و نزدیک به اقتصادی حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد. این گوشی به طور کامل از پلاستیک ساخته شده و وزن 195 گرمی و ضخامت 8.8 میلی متری دارد. شیائومی برای این محصول نیز گواهی IP53 را در نظر گرفته و همچنین وظیفه مراقبت از نمایشگر به عهده گوریلاگلس 3 گذاشته شده است.نمایشگری 6.6 اینچی از نوع IPS با رزولوشن FHD+ استفاده میکند که حدود 85 درصد از فضای روبرویی گوشی را به خود اختصاص داده و نرخ نوسازی 90 هرتزی از دیگر ویژگیهای مهم آن است. این دستگاه از تراشه 6 نانومتری مدیاتک Dimensity 810 5G قدرت میگیرد. این تراشه را 64، 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی و 4، 6 یا 8 گیگابایت حافظه رم همراهی میکند تا مجموعه سخت افزاری پوکو ام 4 پرو فایوجی کامل شود.
بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان
قدرت سخت افزاری این گوشی به نسبت قیمت واقعا خوب است و شما از شبکه 5G نیز بهره مند میشوید که یک نکته بسیار مثبت است. این سخت افزار میتواند کارهای روزمره را به خوبی انجام دهید و حتی در اجرای بازیهای سنگین نیز تا حدی منطقی و مناسب شما را همراهی کند. شیائومی دوربینهای این گوشی را به دو عدد کاهش داده اما حداقل هر دو دوربین قابل استفاده هستند و به جهت تبلیغات در پشت گوشی قرار داده نشدهاند.
دوربین اصلی ام 4 پرو 5G سنسوری 50 مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض سنسوری 8 مگاپیکسلی دارد و برای سلفی نیز دوربینی 16 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است. ظرفیت باتری در نظر گرفته شده برای این محصول 5000 میلی آمپر ساعت است و شارژ سریع 33 واتی نیز باعث میشود این باتری در مدت زمان مناسبی فول شارژ شود.
از دیگر مشخصات پوکو M4 Pro 5G میتوان به پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، اسپیکرهای استریو، حسگر اثر انگشت یکپارچه با دکمه پاور و MIUI 12.5 بر مبنای اندروید 11 اشاره کرد.گوشی تا 5 میلیون تومان
گلکسی M22 نسخه 128 رم 4
گلکسی M22 گوشی دیگری در این بازه قیمتی از سامسونگ است که ارزش خرید نسبتا بالایی دارد. این محصول تا حد بسیار زیادی شبیه به A22 4G است و میتوانیم این دو کهکشانی را مانند برادرهای دو قلو در نظر بگیریم. این شباهت هم از نظر ظاهری است و هم از نظر مشخصات و امکانات دو گوشی.
نیز مانند A22 4G نمایشگری ۶.۴ اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن HD+ و تراکم ۲۷۴ پیکسل بر هر اینچ دارد. این پنل مانند برادر خود از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی هم پشتیبانی میکند. شاید به سبب رزولوشن HD+ نتوانیم کیفیت این صفحه نمایش را عالی بدانیم اما رنگ مشکی عمقی بینهایت دارد و همچنین نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی باعث میشود محتوا بسیار روان به نمایش گذاشته شود.
از نظر تراشه نیز شرایط مشابه است و این محصول از چیپست مدیاتک هلیو G80 استفاده میکند که قدرت مناسبی برای انجام کارهای روزمره و ساده دارد و حتی تا حدی هم میتواند از پس بازیهای مختلف بربیاید و بعید است که با قدرت سخت افزاری این گوشی با مشکل مواجه شوید. انرژی مورد نیاز این تراشه را یک باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت تأمین میکند که حالا خوشبختانه به جای فناوری 15 وات گلکسی A22 4G از فناوری 25 واتی پشتیبانی میکند. در بخش دوربین نیز کم و بیش شرایط یکسان است و در نهایت گلکسی M22 به دلیل این مشخصات خود را به عنوان یکی از بهترین گوشیهای 5 میلیونی بازار معرفی میکند.
نوکیا G21 نسخه 128 رم 6
نوکیا پس از سپری کردن داستانهای ویندوز فون و دیگر اتفاقات بالاخره به نقطهای رسید که به سراغ گوگل و اندروید خام رفت و حالا بیشتر گوشیهای میانرده و اقتصادی تولید میکند. این گوشی یکی از محصولات خوش قیمت نوکیا است که وزنی ۱۹۰ گرمی و ضخامتی ۸.۵ میلی متری دارد و در ساخت آن تماما از پلاستیک استفاده شده است.
این دستگاه از یک صفحه نمایش 6.5 اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن HD+ و تراکم پیکسلی 270 استفاده میکند. این پنل که توانسته حدود 82 درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص دهد از نرخ نوسازی 90 هرتزی پشتیبانی میکند.
نوکیا G21 قدرت خود را از تراشه 12 نانومتری Unisoc T606 میگیرد. این تراشه برای انجام کارهای روزمره قدرت مناسبی دارد و حتی میتوانید بازیهای سنگین را نیز با گرافیک متوسط یا پایین با آن اجرا کنید. 64 یا 128 گیگابایت حافظه داخلی و 4 یا 6 گیگابایت حافظه رم این مجموعه را تکمیل میکند.گوشی تا 5 میلیون تومان
بیشتر بدانیم
این محصول برای این که بتواند با رقبای قدرتمندی مانند شیائومی و سامسونگ رقابت کند برای دوربین اصلی سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی در نظر گرفته است و دو سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو و عمق میدان این دوربین اصلی را همراهی میکنند و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی نیز درون ناچ قطرهای بالای نمایشگر قرار گرفته است.
انرژی مورد نیاز نوکیا G21 با یک باتری 5050 میلی آمپر ساعتی تأمین میشود و فناوری شارژ سریع 18 واتی کمک میکند تا این گوشی در مدت زمان سریعتری شارژ شود. از دیگر مشخصات این محصول میتوان به پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، حسگر اثر انگشت یکپارچه با دکمه پاور و همچنین اندروید خام نسخه 11 اشاره کرد.
آنر x7 نسخه 128 رم 4
یکی از زیر مجموعههای هواوی بود که پس از چند سال مستقل شد و همین اتفاق سبب شده تا تحریمهای آمریکا و گوگل شامل حال گوشیهای این برند نشود. آنر X7 یک محصول اقتصادی از همین برند است که از پلاستیک در ساخت آن استفاده شده ولی این پلاستیک نور را منعکس میکند و قاب پشتی حالت انتزاعی به خود میگیرد. این دستگاه از یک پنل 6.74 اینچی از نوع IPS LCD برخوردار است با این تفاوت که رزولوشن به HD کاهش پیدا کرده و در هر اینچ تنها 260 پیکسل قرار میگیرد. با این وجود آنر برای نماینده خود نرخ نوسازی 90 هرتزی را در نظر گرفته تا محتوا روانتر نمایش داده شود.
آنر x7 از تراشه 6 نانومتری اسنپدراگون 680 استفاده میکند که به دفعات در مورد آن صحبت کردهایم و از تکرار مکررات خودداری میکنیم. تنها یادآور شویم که قدرت سخت افزاری این مدل به نسبت بازه قیمتی کاملا رضایتبخش است و هیچ ایرادی نمیتوان به آن وارد کرد. این چیپست انرژی مورد نیاز خود را از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی تأمین میکند و از طرفی این محصول از شارژ سریع 22.5 واتی هم پشتیبانی میکند.
آنر در بخش دوربین هم کم کاری نکرده و برای لنز عریض سنسوری 48 مگاپیکسلی و برای لنز فوق عریض سنسوری 5 مگاپیکسلی در نظر گرفته است. لنزها ماکرو و عمق میدان 2 مگاپیکسلی هم برای ثبت تصاویر نمای نزدیک و پرتره این دو دوربین را همراهی میکنند و سلفی 8 مگاپیکسلی تکمیل کننده بخش دوربین آنر X7 است.